Synth i Molkom

Putsa kängorna, dra fram den synthigaste oufiten eller kom precis som du är –
den 10 augusti är det dags för Synth i Molkom igen!

Synth i Molkom är en mysig utomhusfestival med begränsat antal biljetter som byggs upp på folkhögskolan i Molkom. Vi utlovar ösig body och klassisk EBM som blandas med softare tongångare och i viss mån synthpop och electro.

Biljetter till Synth i Molkom 2024

Åldersgräns: 18 år
Dörrarna öppnas kl 16.00 och vi stänger 01.
Adress: Molkoms folkhögskola, Mejerivägen 3, Molkom

Band 2024

Snöra på dansskorna och se fram emot en augustikväll till softa elektroniska toner som blandas med lite hårdare, lite goth, en smula pop och en saxofon – Agent Side Grinder har allt!

Gävles stolthet Sturm Café kommer till Molkom med ösig EBM! Här kommer inte en känga stå stilla, spela body! 

Bagger 258 kompromissar inte med vare sig musik, text eller sång, detta är intensivt, rått och energiskt! Bagger 258 består av Nico och Timo som tidigare spelat i Projekt 26.

Octolab levererar ett dansant och modernt elektroniskt sound med retro flirtar till 80´talet, 


I över 20 år har TraKKtor levererat sina hårda toner på scener runt om i Europa och USA. Nu återvänder de till Värmland där allt startade!

Här blir det synth på värmländska och med uppenbara punkinslag när Kristinehamns synthförening bjuder upp till dans!

DJs tillkommer.

Ta dig till Synth i Molkom

Molkom befinner sig cirka 30 min från Karlstad, 25 min från Filipstad och 40 min från Kristinehamn. Vi bygger upp ett område utomhus på Molkoms folkhögskola.
Adress: Molkoms folkhögskola, Mejerivägen 3, Molkom

Om du inte har möjlighet att gå eller cykla till oss, är det enklaste att ta vår egen buss med Molkoms buss från Karlstad till Molkom tur och retur. Du bokar bussbiljetten på Tickster på samma sida som festivalbiljetten. Värmlandstrafik kör också bussar till Molkom, se Värmlandstrafiks hemsida för aktuella avgångar mellan Karlstad busstation – Molkom (Graninge) med buss 300, 400, 401 och 460 (nattbuss).

Det finns en parkering vid folkhögskolan för dig som kommer med bil. Kommer du med husvagn eller husbil, ber vi dig parkera på Hembygdsgården, för information om kontakt, se vår sida om boende och resa som vi uppdaterar löpande.

Mat och dryck

Molkoms folkhögskola står för mat- och dryckesservering. Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck in på området. Folkhögskolan serverar mat som ska passa alla och tillgodoser allergier och specialkost. Det finns dryck med och utan alkohol att köpa. För frågor om mat och dryck, hänvisar vi till Molkoms folkhögskola.

Om Synth i Molkom

Synth i Molkom arrangeras av den ideella föreningen Kreativa Egon. Vi har begränsat antal biljetter till våra konserter och fokuserar på mötet i musiken där artister och publik kommer varandra nära.

Synth i Molkom 2024 arrangeras i samarbete med Molkoms folkhögskola (Region Värmland) och Studiefrämjandet Örebro-Värmland.