Resa och boende

Vi arrangerar konserter på Molkoms folkhögskola där vi bygger upp ett område utomhus.

Adress: Mejerivägen 3, Molkom.

Tänk på miljön och res gärna kollektivt till oss, samåk, cykla eller promenera om du har möjlighet. Molkoms folkhögskola har en stor parkering, men vi har också egna bussar med Molkoms buss som kör Karlstad-Ulvsby-Molkom t/r.

Värmlandstrafik kör bussar 300, 400 och 401 Karlstad (busstationen) – Molkom (Graninge), ca 10 min promenad till oss från hållplatsen.

Det finns också möjlighet att bo kvar i Molkom och vi kommer uppdatera den här sidan löpande med information om boenden i Molkom med omnejd. Om du har bokat boende i Vallgärdet/Ulvsby eller längs med riksväg 63 mellan Karlstad-Molkom och önskar åka med vår egna buss som Molkoms buss kör, ta kontakt med oss så löser vi upphämtning på närmaste hållplats.

Det finns också boenden i Molkom att hitta på Airbnb.

Campa med husbil, husvagn eller tält

Tält (20 platser) husvagn/husbil (15 platser) Nyeds hembygdsgård, Upperudsvägen 8, Molkom.
800 m från folkhögskolan. Toaletter finns. Tänk på att hålla området fint och ta hand om ditt skräp. Tomburkar, fimpar mm på marken, avgift 500:- debiteras närmaste fordon. Incheckning kl 12-13 Utcheckning senast 14. Kostnad: 250 kr/tält, 300 kr husvagn/husbil. Kontakt: Olof, olof.bergman@gmail.com.

Boende att hyra

Två dubbelrum, 650 kr/natt/rum, 1 trebäddsrum, 750 kr/natt.
Adress: Storgatan 13, Molkom.
Kontakt: Lars, lyckost@gmail.com

Gäststuga ca 30 m2 bestående av ett sovrum med två bäddar i dubbelsäng. I huvudbyggnaden finns tillgång till toalett och dusch för gästerna. Frukost, sänglinne och handduk kan köpas till.
Adress: Norrgården, Nyeds Hedås 504, Molkom, ca 7 km från Molkom.
Pris: 400 kronor/natt.
Kontakt: Gunilla, gunilla.etique@gmail.com