Volontär

Vill du också engagera dig? Kul!

Vi söker volontärer som vill engagera sig för att skapa konserter i Molkom. Du kan engagera dig på olika vis och lägger ner den tid du har möjlighet till. Allt arbete i föreningen görs ideellt. Vill du kanske lära dig mer om att arrangera konserter i stort, är en fena på att fota och filma, vill hjälpa till att sprida information om våra konserter, hjälpa till med sociala medier och marknadsföring eller vill du bygga scen, välkomna våra artister och besökare, lära dig om ljud och ljus, söka bidrag, hitta samarbeten, ha koll i logerna – det finns många arbetsuppgifter! Vi behöver alltid fler som vill och hittar engagemang som passar just dig.

Särskilt behöver vi dig som vill hjälpa till praktiskt när våra konserter äger rum. Det handlar om att bygga och riva scen, hälsa alla besökare välkomna och scanna biljetter, hålla ordning i logerna och ha koll på området.

Vi i föreningen är i alla åldrar, gör detta för att det är roligt, har småbarn eller barnbarn, några befinner sig mitt uppe i karriären och andra är pensionärer. Hos oss engagerar du dig så att det synkar med ditt liv i övrigt, men det ansvar du åtar dig, ansvarar du också för. Hör av dig och kom med – vi behöver dig!

Maila hej@musikimolkom.se