Pop i Molkom

Den 15 juni är det dags för sommarens mysigaste minifestival, Pop i Molkom! Sommaren 2024 välkomnar vi två av Sveriges hetaste artister just nu, Felicia Takman och Andreas Wijk, och vår alldeles egna värmländska stjärna 
Ida Staake som förband!

Pop i Molkom är en mysig utomhusfestival i miniformat med begränsat antal biljetter som byggs upp vid folkhögskolan i Molkom. Mat och dryck finns att köpa och sittplatser finns till alla. Arrangemanget passar hela familjen. Välkommen till Molkom!

Biljetter till Pop i Molkom 2024

Åldersgräns: Alla är välkomna, under 18 år i målsmans sällskap.
Dörrarna öppnas kl 18.00 och vi stänger runt midnatt.
Adress: Molkoms folkhögskola, Mejerivägen 3, Molkom

Artister 2024

Andreas Wijk är en mångsidig artist som turnerat runt om i Europa och under hösten och våren ses han i musikalen Moulin Rouge! Ni såg han även i senaste säsongen av Let’s Dance.Felicia Takmans framfart i den svenska popvärlden har varit svår att missa. Hon har nominerats till både P3 Guld och till Grammis för ”Årets Nykomling”. Det hyllade debutalbumet ”Alla gör slut” rankades av Jan Gradvall som det femte bästa albumet på svenska under 2021 med motiveringen att Takman ”kliver med detta album fram som en av Sveriges bästa popartister”.